Надежта стварно последна умирала (ФОТО)

Врби во Вардар, три парчиња, 250 илјади евра. Изгинаа љубовта и вербата, остана надежта. Така бар викаат.

Фото: Роберт Атанасовски

Ограничувањето на слободата на медиумите и политичкото несогласување во Турција се причина за голема загриженост за многумина, и тоа оправдано.

повеќе

Според грчката логика ако нема Македонци во Република Македонија, такви не би требало да има ни во Грција.

повеќе

Претседателот на Собранието има само два избора: да се разгледуваат амандманите или оваа нацрт-верзија на законот за јазиците никогаш повеќе да не се стави на дневен ред на пленарна собраниска седница.

повеќе