Либерти сами го пријавија инцидентот со загадувањето на Вардар

Либерти Скопје за техничкиот инцидент што се случил на нивната линија Лужилница соопштува дека компанијата овој инцидент сама го пријави до надлежните органи.

„Ние спроведуваме сеопфатна истрага за настанот. Тесно соработуваме со надлежните органи и претставниците на заедницата за да ја разбереме причината за инцидентот“,соопшти Либерти Скопје.

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе

Вината за недобивањето на датум за преговори треба да ја барате во вас и вашите соработници и коалициски партнери.

повеќе