Со празни колички

ЕУ, доаѓаме!

Снег пошто Северна, ЕУ пошто влегуваме. Количката полна како нашиот стандард.

Фото: Роберт Атанасовски

Македонските граѓани конечно го гледаат крајот на илузијата што им се продава од осамостопјувањето до денес.

повеќе

Министерот за финансии не треба да е кум, баџанак, шура, братучед или самиот тој, бидејќи треба да даде отпор на честите политички, но не и економски барања на членовите на владата.

повеќе

Зрелоста на еден народ е да препознае кога протестите за замена му ги продаваат како протести за промена. 

повеќе