ЈП Водовод и канализација-Скопје

Драчево и Долно Лисиче без вода

Поради уличен дефект ф-80мм на крстосницата на улиците „Ратко Митровиќ” и „Скендербег”, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од нас.Драчево и Долно Лисиче од 10.00 часот до завршување на работите, информира ЈП Водовод и канализација.

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе

Се поставува прашањето, дали треба да се жртвува слободата за сметка на жртвите кои се последица од вирусот, кој не можеме да го спречиме освен со строги санкции и мерки?

повеќе