ЈП Водовод и канализација-Скопје

Дел од Студеничани без вода

ЈП Водовод и канализација –Скопје информира дека поради реконструкција на водоводна мрежа ф100мм на ул.1 бб, во Студеничани (во близина на Поштата) денеска ќе има прекин на водоснабдувањето на корисниците на истата улица. Прекинот на водоснабдувањето ќе биде од 11.20 часот, а работите ќе продолжат и утре.

 

Албанија и Северна Македонија уште ќе чекаат, една година откако блокот рече дека имаат шанси за разговори за членство, вели Политико.

повеќе

Ништо не ме научи повеќе за моите родители, а и за мене, од храната што тие ја обожаваа откако избегаа од Босна.

повеќе

Охрид, најголемиот и најпосетен туристички центар во Македонија, балканскиот Ерусалим и европскиот бисер, се менува со брзина на светлината.

повеќе