ЈП Водовод и канализација-Скопје

Дел од Центар без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска, поради  уличен дефект на улица „Менделеева“ бр. 103 со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на улица „Менделеева“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:15 часот до отстранување на дефектот.

Овогодинешниот процес во одлучување по конкурсот за финансирање на проекти за игран филм е селективен, корумпиран и компромитиран,

повеќе

Во споредба со 2019 година, просечното време поминато на социјалните медиуми во 2020 година се зголеми за рекордни 100% на сите платформи.

повеќе

Ковид-19 може да нѐ научи битни лекции за животот - дека почитта кон другите човечки суштества не е во честа која им ја даваме со пружање рака и тапкање по грбот, туку во суштинската грижа за нивната добробит и здравје.

повеќе