ЈП Водовод и канализација-Скопје

Дел од Булеварот „Борис Трајковски” без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради уличен дефект на бул. „Борис Трајковски” 7/9а во скопска Кисела Вода, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица, односно подулица 7, Хемтекс, Рудине и Еуромилк. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.45 часот до отстранување на дефектот.

„Сметам на вас“. Со овие зборови, претседателот Макрон апелираше до граѓаните на Северна Македонија да гласаат за Преспанскиот договор на референдумот на 30 септември 2018.

повеќе

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе