ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Без вода жителите од улиците „Јуриј Гагарин“, „Козле“, „Кораб“, „Мокра“ и „Струшка“

Поради дефект без вода  ќе бидат жителите од улиците „Јуриј Гагарин“, „Козле“, „Кораб“, „Мокра" и „Струшка“.

„Ве известуваме дека на ден 18.10.2019 поради скината цевка „ф-2“ од страна на приватна фирма на ул. „Јуриј Гагарин 91б“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од „Јуриј Гагарин“, „Козле“, „Кораб“, „Мокра“ и „Струшка“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:0 часот до завршување“ информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

„Новото нормално“ неизбежно со себе ќе носи неизвесност и страв бидејќи заканата од вирусот наѕира во позадина и не може да се искорени.

повеќе

„Шарената револуција“ беше енергија и граѓански порив за промени. Малку застранивме.

повеќе