ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Без вода жителите од улица „Горно Лисиче“

Поради дефект денес без вода ќе бидат жителите од улица „Горно Лисиче“.

„Ве известуваме дека на ден 11.10.2019. поради  уличен дефект на ул. „Горно Лисиче бб“ до ОУ .„Гоце Делчев“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. „Горно Лисиче“  од 14:50 часот до завршување на дефектот“, соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“. 
 

Излегува дека само Македонците на овој свет се должни пред сè да се грижат за правата на сите други луѓе и на крајот да размислуваат (но само да размислуваат) за себе.

повеќе

Интернационалистички, универзалистички и солидарен пристап е единствениот начин да се надмине еколошката и климатска криза, во регионот и пошироко.

повеќе

Мора да се пристапи кон воведување нови мерки за поголема контрола на лицата кои поседуваат нелегални пари.

повеќе