Без вода жителите од село Батинци

Поради дефект на водоводната мрежа со прекинато водоснабдување ќе бидат жителите на селото Батинци.

„Ве известуваме поради уличен дефект на водоводна мрежа на улица „3 бр.68 Батинци“ со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од село Батинци од 09:15 часот до завршување на дефектот“, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје".

Кина му дава на регионот нова надеж додека сонот за ЕУ се распаѓа, вели Политико.

повеќе

Северна Македонија стана кандидат 9 години пред Албанија и нема ништо лошо побрзо и да оди напред.

повеќе

Сега, додека балканскиве политичари ќе шетаат низ духовноста како волови во свила - каде им се врвните интелектуалци што би внеле елеганција во совладување на споровите?

повеќе