ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Без вода жителите од Автокоманда и Железара

Поради дефект без вода ќе бидат жителите од високата зона на населбите Железара и Автокоманда.

„Денеска поради уличен дефект на цевка ф-150 мм на улицата „Душан Тасковиќ“ 35, прекинато водоснабдување ќе има за корисниците на високата зона од населбите Железара и Автокоманда. Водоснабдувањето е прекинато од 14,15 часот до завршување на интервенцијата“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Макси помпа, просечен дипломатски и небитен медиумски ефект.

повеќе

Силите на антиглобализацијата веќе стануваат доволно моќни да и зададат значаен удар на светската економија. 

повеќе