ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Без вода жителите на улицата „Партизански пат бб“

Поради дефект без вода ќе бидат жителите на улица „Партизански пат бб“ и улица „Илија Ристевски“.

„Ве известуваме дека на ден 14.08.2019 година поради учичен дефект на улица „Партизански пат бб“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица и улица „Илија Ристевски“ од 11:00ч до завршување“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Помина времето кога политиката беше „шаховска борба“ на политичките актери, која неретко се одвиваше далеку од очите на јавноста и беше доста неразбирлива за обичниот гласач. 

повеќе

Државата треба повеќе да се вклучи во промовирање на младинско претприемништво како економска активност која би помогнала за намалување на невработеноста.

повеќе

Без оглед на политичката заднина на случајот за изнудување, владата во Скопје мора да се фокусира на темелна истрага наместо на ограничување на штетата.

повеќе