ЈП Водовод и канализација

Без вода жителите на улица „Палмиро Тољати“ и дел од Маџари

Денес поради дефект на улицата „Палмиро Тољати бб“ пред пункт на ЈП Водовод и канализација прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од улиците, Палмиро Тољати и дел од Маџари.

„Ве известуваме на ден 19.04.2019г. поради дефект на шибер Ф-150мм. на улицата Палмиро Тољати бб пред пункт на ЈП Водовод и канализација прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од улиците: Палмиро Тољати и дел од Маџари од 10:00 часот до санирање на дефектот“, соопштуваат од ЈП Водовод и канализација.

Кризата на вредности влијае негативно на балансот помеѓу императивот за слобода и потребата за безбедност, стеснувајќи го либералниот простор на современо конципираните општества.

повеќе

Mора да се научиме како да ги градиме политиките кои ќе водат кон осврт на сите теми важни за градење позитивен мир, но и реторички да останеме конзистентни на она за што се залагаме.

повеќе

Во изминатите 24 години откако Македонија и САД воспоставија официјални дипломатски односи, македонско-американските трговски врски растат бавно, но сигурно.

повеќе