ЈП Водовод и канализација - Скопје

Без вода жителите на улица „Хо Ши Мин“

Поради дефект денес без вода ќе бидат жителите на улица „Хо Ши Мин“

„Ве известуваме дека во март 2019г. поради дефект на затварач ф100м.м. на улица „Хо Ши Мин“ 379 со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од улицата „Хо Ши Мин“ од 09:15часот до завршување на дефектот“, соопштуваат од „ЈП Водовод и канализација - Скопје“.

 

Рециклирањето можеби ни се чини како спас за природата, но најчесто е спасение само за нашата (валкана) совест.

повеќе

Културата на победништво од нашите епски и херојски денови тотално ги уназади овие општества во 20 век, вели Миљенко Јерговиќ во интервју за Бука.

повеќе

Запрашајте се, о, вие, бездарници анационални што направивте!

повеќе