ЈП Водовод и канализација-Скопје

Без вода жителите на Студеничани

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека поради уличен дефект ф-200мм на ул.1 бр.117 пред Општината во Студеничани, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Студеничани. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:30 часот до завршување со активностите.

Интеграциите и буџетски субвенционираната економија и социјала се проектираните теми на кампањата на власта за претстојните избори.

повеќе

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе