ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Без вода жителите на населба „11-ти Октомври“

Поради дефект на цевка без вода жителите од од населба 11-ти Октомври.

Ве известуваме дека на ден 20.08.2019 гoдина поради  уличен дефект ф-200мм на Булевар „Борис Трајковски“ б.б.вбивша „Пелагонија“ со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од населба 11-ти Октомври. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:20 часот до завршување на дефектот, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

 

Минхенската безбедносна конференција, која со децении служеше како силен симбол на силата на западното сојузништво, оваа година покажа дека јазот меѓу сојузниците е поголем од кога и да е.

повеќе

Време е да се почне да се размислува што може да значи тоа.

повеќе

Која е логиката на Заев и СДСМ со вчерашниот протест што од сега се гледа дека ќе им биде и наративот за целата кампања?!

повеќе