JП Водовод и канализација - Скопје

Без вода жителите на „Горноврановска“

Во прекин е водоснабдувањето за жителите на улицата „Горноврановска“ поради дефект на ППХ ф 100мм. Прекинот ќе трае до санирање на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе