JП Водовод и канализација - Скопје

Без вода дел од жителите во Ѓорче Петров

Денеска поради уличен дефект Ф 80 мм на раскрсницата меѓу улиците „Гостиварска“ и „Кузман Шапкарев“ прекинато водоснабдување имаат жителите на улиците „Гостиварска“, „Кузман Шапкарев“, „Мијачка“, „Жеденска“, „Смилевска“ и дел од „4 Јули“ и „Црногорска“. Прекинот ќе трае до санирање на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

Плаќањето на вработените на час наместо месечно помага да се зголеми нивната плата со тоа што ќе се вреднува работното време поефикасно.

повеќе

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе