Без вода дел од жителите од населбата Тафталиџе

JП Водовод и канализација информира дека поради дефект денеска без вода ќе бидат дел од жителите на населбата Тафталиџе.

 „Ве известуваме дека денеска поради дефект на приклучна цевка од Ф-1 на улицата Хелсинки бр.59 во населбата Тафталиџе, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците:Хелсинки и Нобелова од 10 часот“, се вели во известувањето од ЈП Водовод и канализација.

Прекинот ќе трае до завршување на работите

Апелирам до лидерите на партиите да не им „помагаат" на кандидатите.

повеќе

Во ерата во која сите напредни земји во светот престануваат со употреба на фосилни горива, ние отвораме нови наоѓалишта, наоѓаме оправдување за исцрпување на необновливите ресурси и за активирање на најголемата глобална закана за морската биолошка разновидност.

повеќе

За жал многумина, а особено оние што треба, не може да ја видат историската димензија на оваа посета на еден папа на нашата земја.

повеќе