ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Без вода дел од жителите од населба „Ченто“

Поради дефект днес без вода ќе бидат дел од жителите од населба „Ченто“.

 

„Ве известуваме дека на ден 10.10.2019 поради уличен дефект ф-100 мм на ул. „Товарник 25б“, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од улицата „Среќко Пужалка“ и „Товарник“ населба „Ченто“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:00 часот до завршување“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Ајде од понеделник да се посветиме сериозно на „носење на Европа" во нашата држава.

повеќе

Улогите на „добар и лош полицаец“ ќе ги играат кон нас уште долго, доколку не сфатиме дека со итроманска политика не се може подалеку од Табановце до Богородица.

повеќе

Неделава, владите на ЕУ повторно решија да го одложат започнувањето на преговорите за пристапување со земјите кандидати Албанија и Северна Македонија, што претставува историска грешка - бидејќи безбедноста и стабилноста на Унијата зависат од трансформацијата на југоистокот.

повеќе