ЈП „Водовод и канализација-Скопје"

Без вода дел од жителите на населбата Бутел

Поради дефект денес прекинато водоснабдување ќе имаат дел од жителите од населбата Бутел.

„Ве известуваме дека на ден 01.07.2019 година поради водоводен дефек на шибер „ф 80мм“ на ул.Марко Крале бр 50 во населба Бутел, прекинато водоснабдување ќе има во населбата Бутел, улица „Марко Крале“ од бр 50 до бр 150 од девет часот до санирање на дефектот“, соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје".

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе