ЈП Водовод и канализација - Скопје

Без вода дел од жителите на Карпош

Поради уличен дефект на водоводна мрежa на улица „Софиска 27" со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од жителите на скопската населба Карпош.

„Поради уличен дефект на водоводна мрежa на улица „Софиска 27“ со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од улиците: „Софиска“, „Копенхагенска“, „Бриселска“ и „Женевска“ во општина Карпош од 09:30 часот до завршување на дефектот“, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје".

 

Кина му дава на регионот нова надеж додека сонот за ЕУ се распаѓа, вели Политико.

повеќе

Северна Македонија стана кандидат 9 години пред Албанија и нема ништо лошо побрзо и да оди напред.

повеќе

Сега, додека балканскиве политичари ќе шетаат низ духовноста како волови во свила - каде им се врвните интелектуалци што би внеле елеганција во совладување на споровите?

повеќе