ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Без вода дел од жителите на „Ѓорче Петров“

Поради дефект денес без вода ќе бидат жителите од општина Ѓорче Петров.

„Ве известуваме дека на ден 07.10.2019г. поради изведување на водоводен приклучок ф-150мм на улица „Борис Серафов“ раскрсница со „Вера Циривири“ со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците на улица Борис Серафов“, улица Вера Циривири и улица Знеполе од 10:00 часот до завршување на дефектот“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Ајде од понеделник да се посветиме сериозно на „носење на Европа" во нашата држава.

повеќе

Улогите на „добар и лош полицаец“ ќе ги играат кон нас уште долго, доколку не сфатиме дека со итроманска политика не се може подалеку од Табановце до Богородица.

повеќе

Неделава, владите на ЕУ повторно решија да го одложат започнувањето на преговорите за пристапување со земјите кандидати Албанија и Северна Македонија, што претставува историска грешка - бидејќи безбедноста и стабилноста на Унијата зависат од трансформацијата на југоистокот.

повеќе