ЈП Водовод и канализација

Без вода дел од жителите на Драчево

Денес поради дефект на улицата „Малешевска 36“ без вода ќе бидат дел од жителите на населбата Драчево.

„Ве известуваме дека на ден 19.04.2019 поради уличен дефект ф-80мм на ул.Малешевска 36 (Драчево), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следните улици: „Малешевска“, „Таки Даскалот“, „Славка Динкова“, „Антон Димитров“ и „Маркова Река“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување“, соопштуваат од  ЈП Водовод и канализација.

Толку убава, чиста земја, богата со шуми, планини и природни ресурси ја претворивме во Мордор.

повеќе

Сè повеќе се зборува за диверзификација на приходите, наместо фаворизирање само еден извор на финансирање.

повеќе

Пранкот врз премиерот го откри „гангот" кој управува со државата.

повеќе