ЈП Водовод и канализација-Скопје

Без вода дел од улица „Радишанска“

ЈП водовод и канализација-Скопје информира дека поради уличен дефект ф-250мм на ул.Радишанска бб, денеска без водоснабдување од 10:35 часот се корисниците од први до трети влез од истата улица. Прекинот во водоснабдувањето ќе биде до отстранување на дефектот.

 

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе