ЈП Водовод и канализација - Скопје

Без вода дел од населбата Шутка

Денеска поради уличен дефект ф-125мм на улицата „Нов живот“ 48а прекинато водоснабдување имаат корисниците од улиците „Нов живот“, „Гвадалахара“ и „Гарибалди“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со активностите, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе

Вината за недобивањето на датум за преговори треба да ја барате во вас и вашите соработници и коалициски партнери.

повеќе