JП Водовод и канализација - Скопје

Без вода дел од населбата Пржино

Поради уличен дефект од Ф 80 мм на улицата „Мариовска“ бр.3 во населбата Пржино, прекинато водоснабдување имаат дел од корисниците   од улицата. Прекинот ќе трае до завршување на интервенцијата, соопшти ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

„Сметам на вас“. Со овие зборови, претседателот Макрон апелираше до граѓаните на Северна Македонија да гласаат за Преспанскиот договор на референдумот на 30 септември 2018.

повеќе

Сѐ додека Македонија ја претставуваат „политички најподобните" ќе тонеме длабоко и уште повеќе ќе се раслојуваме.

повеќе

По определувањето на мерката ефективен притвор, притворениот раководен функционер не може да издава полноважни правни акти, меѓу другото, и поради фактот што го нема службениот печат.

повеќе