Без вода дел од корисниците во Маџари

ЈП „Водовод и канализација" информира дека од 10:15 без вода ќе останат корисниците од улица „Маџари 2" и дел од „Финска". Прекинот на водоснабдувањето ќе биде поради уличен дефект на водоводен мрежа на улица „Маџари 2" б.б. зад стадионот Борис Трајковски.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:15 часот до завршување на дефектот, информираат од ЈП „Водовод и канализација".

Во Македонија само 1% од младите професионално се занимаваат со спорт, 7% спортуваат аматерски, додека 42% спортуваат рекреативно или практикуваат физичка активност во вид на хоби и рекреација.

повеќе

Нашето законодавство дава поголема важност на едно парче хартија отколку на вистинската состојба на терен.

повеќе

Еве што знаат мнозинството Македонци и Бугари родени до 1980 година.

повеќе