ЈП „Водовод и канализација-Скопје“

Без вода дел од корисниците на булевар „Македонска косовска бригада“

Поради дефект денес без вода ќе бидат жителите на булевар „Македонска косовска бригада“.

„Ве известуваме дека на ден 12.08.2019 година поради  уличен дефект ф-80мм на Бул. Македонска Косовска Бригада 16 со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците од Булевар „Македонска косовска бригада“ и дел од улица „Прохор Пчински“. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување на дефектот“, соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Ајде од понеделник да се посветиме сериозно на „носење на Европа" во нашата држава.

повеќе

Улогите на „добар и лош полицаец“ ќе ги играат кон нас уште долго, доколку не сфатиме дека со итроманска политика не се може подалеку од Табановце до Богородица.

повеќе

Неделава, владите на ЕУ повторно решија да го одложат започнувањето на преговорите за пристапување со земјите кандидати Албанија и Северна Македонија, што претставува историска грешка - бидејќи безбедноста и стабилноста на Унијата зависат од трансформацијата на југоистокот.

повеќе