ЈП „Водовод и канализација-Скопје"

Без вода дел од Драчево и цело Долно Лисиче

Поради дефект денес без вода ќе бидат дел од жителите на населба Драчево и цело Долно Лисиче.

„Ве известуваме дека на ден 01.07.2019 гoдина, поради водоводен дефек „ф.80“ на улица „Koперникова“ број бб во населба Драчево, прекинато водоснабдување ќе биде дел населба Драчево и цело долно Лисиче од 10:30 часот до санирање на дефектот“, соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје".

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе