Земјотрес од 3 степени според Рихтер кај Струмица

Земјотрес со сила од 3 степени според рихтеровата скала се случи во 14.20 часот на 17 километри југоисточно од Струмица, објавија специјализираните светски сајтови за земјотреси. 

Земјотресот како што е наведено, бил на длабочина од 8 километри и со сила од 3 степени според Рихтер.

Најавите на американската администрација за бескомпромисна  борба против овие корумпирани,  неспособни  и криминални структури на сите нивоа на државата за македонските граѓани се единствено светло во тунелот.

повеќе

Концептот на даночната реформа, кој го претставивме минатата недела на заедничка прес конференција со премиерот е дел од поголем процес за креирање на оптимален даночен систем кој ќе биде праведен и ќе го поддржи економскиот раст.

повеќе

Ракот на корупцијата и понатаму е ендемичен, а актуелната власт сè повеќе потпаѓа под лошите навики на претходниот режим на Никола Груевски.

повеќе