Застој во сообраќајот на Плетвар

Поради обилните снежни врнежи на превојот Плетвар во моментов има застој во сообраќајот. Неколку камиони и автомобили со несоодветна опрема го блокираат сообраќајот кон Прилеп.

Службите за чистење на патни правци повторно не се на терен. 

Возачите револтирани очекуваат побрзо да се расчисти патниот правец со цел непрекинато течење на сообраќајот.

Се очекува во текот на наредниот час патот да биде прооден за патниците да го продолжат своето патување пред да настапи полициски час на територијата на цела држава.
Возачите видно револтирани очекуваат што е можно побрзо расчистување на патот.

С.П.

Критики за тоа дека треба да се слушаат критики од членови, зошто е разрешен Стојко Пауновски, зошто Максим Димитриевски не е член на Централен одбор, беа искажани на последниот конгрес на СДСМ кој се одржа во неделата.

повеќе

Владите ширум светот имаат тенденција да ги следат своите национални интереси, наместо да следат глобално координиран пристап.

повеќе

СКСМ - комора на иднината, САП системите - иднина на македонскиот бизнис.

повеќе