Убиство во скопската населба Бутел

Во скопската населба Бутел 2 попладнево се случило убиство.

Се работи за местото веднаш до ресторанот „Султан“, а голем број на полициски единици на терен, јавува репортерот на ТВ21 „Пред 10-тина минути имаме пријава за слушнати истрели во Чаир. На терен се екипи“, велат од МВР за ТВ21.

Неофицијално починато е едно лице, К.И.

Законот за високо образование јасно и прецизно ја пропишува постапката за избор во наставно-научни и соработнички звања на високообразовните институции во нашата држава-Македонија.

повеќе

На три месеци пред избори, Владата носи закони и уредби со катастрофални последици по граѓаните, што е просто неверојатно.

повеќе

ДУИ, која по конфликтот го вееше албанското црвено - црно знаме, потоа синото, на следните избори ќе го вее зеленото.

повеќе