Снимена мечка во Битола

Малку по полноќ битолчанец снимил мечка како трча низ населбата Буковски Ливади. Снимката е испратена до порталот Апла.мк кој ја објави веста заедно со видеото.

Мечката е снименa во близина на кафеаната Адриатик.

 

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе

Ако пак се натури овој бесмислен консензус на Франција, кој ги признава сите емоции на Бугарија, тогаш оваа неспособна власт ќе не одведе подлабоко од сегашниот амбис.

повеќе

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе