Се прават индуктивни јами, променет сообраќаен режим на патот Групчин – Тетово

Променет сообраќаен режим денеска ќе има на магистралниот пат Групчин – Тетово, кај наплатната станица Желино.

Авто мото сојузот на Македонија информира дека промената на режимот на сообраќај е поради поставување на индуктивни јами на патот.

Променетиот сообраќаен режим ќе важи само еден ден.

Силите на антиглобализацијата веќе стануваат доволно моќни да и зададат значаен удар на светската економија. 

повеќе

Не се соочуваме со вооружен конфликт, туку со војна на мисли. Чувството на страв, несигурност или територија по самоубиствен напад, никогаш повеќе не можеш да го вратиш.

повеќе