Поради силниот ветер два авиони наместо во Скопје слетаа во Охрид и Приштина

Поради силниот ветер кој синоќа дуваше во Скопје, два авиони наместо да слетаат на скопскиот аеродром, беа пренасочени, кон Охрид и Приштина.

Патничкиот авион „Боинг 737-752" коj вчера кружеше над Скопје околу еден час поради неможноста да слета на Скопскиот аеродром заради силниот ветер, беше пренасочен кон аеродромот во Приштина.

Исто така заради силниот ветер, авионот на „Визер“ од Малта кој требаше да слета вчера на скопскиот аеродром беше пренасочен кон охридскиот аеродром.

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе

Макси помпа, просечен дипломатски и небитен медиумски ефект.

повеќе