Паднато дрво во прекин сообраќајот на патот Дебар – Маврово

Поради паднато дрво во прекин е сообраќајот во двата правци на патот Дебар – Маврово, кај местото викано Врбјанска Раскрсница.

Како што информира АМСМ, сообраќајот на овој патен правец е во прекин од 10 часот. 

Продолжува активноста на копачите, крановите и мешалките за цемент додека самите Албанци се протерувани од градот. 

повеќе

После речиси две години очигледно е дека менталното здравје на вработените е исто важно како и нивното физичко здравје. Сега повеќе од било кога, неопходен е силно развиен систем за управување со човечки ресурси.

повеќе

Јазикот е многу повеќе од структура на една реченица или граматика, јазикот е нашата историја, нашите обичаи и нашето наследство...

повеќе