Изгаснат пожарот кај Катланово, се гасеше цела ноќ

Пожарот кај Катланово утринава околу шест часот е изгаснат, информираат од Територијалната противпожарна бригада на град Скопје.

Оттаму додаваат дека во текот на ноќта се изгаснати и сите останати активни пожари на подрачјето на град Скопје.

Во гаснењето на пожарот кај Катланово беа вклучени 22 пожарникари и 10 возила, а на терен беше испратено и едно возило од рафинеријата „Окта“ за да им помогне на пожарникарите.

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе