Цело Куманово во редици (ФОТО)

Редици граѓани, најмногу пред банките, како и пред маркетите, е сликата од Куманово деновиве. По воведувањето на забраната за движење секој ден од 16 до 05 и целосна забрана за викенд откако се зголеми бројот на заразени и починати од коронавирусот, Кумановци деновиве го користат времето што им е на располагање да се подготват за изолацијата.

 

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе