АМСМ: Блокиран патот Штип-Радовиш

АМСМ информира дека во 8 часот и 25 минути на патниот правец Штип - Радовиш, на 6 километри од Штип, се случила сообраќајна незгода.

Поради тоа сообраќајот се одвива со наизменично пропуштање на возилата, a засега не се знае дали има некој повреден во несреќата.

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе

Го регистрираме името Јунајтед Маседонианс и тогаја сетне почнаме да прајме отворени Илинденцки пикници – македонцки илинденцки, не со Богарите. Сами ние Македонци и народо трна.

повеќе