Заев денеска во 14 часот со четврта бомба

Денеска во седиштето на СДСМ претседателот на партијата Зоран Заев ќе одржи конференција за медиумите на која ќе продолжи да ги објавува снимките од прислушуваните разговори на министри, државни функционери, новинари, сопственици на медиуми...

Ова ќе биде четврта конференција за медиумите на која Заев објавува дел од материјалите компромитирачки за Владата што ги добил од непознат извор. Првата бомба Заев ја објави на 9 февруари, а во подоцнежните интервјуа најави дека сè ќе објави во рок од 30 до 45 дена.

Конференцијата за медиумите ќе може во живо да се следи и на интернет-страницата на СДСМ.

Вакцинирањето преку ред, слабата стратегија и лошата комуникација со јавноста ги обележаа првите месеци на вакцинирање во Хрватска која во моментов е близу дното на ЕУ во однос на процентот на вакцинирана популација. 

повеќе