ВМРО-ДПМНЕ: Филипче за 24 часа закопа 39 граѓани

Повторно црн рекорд во Македонија! Во последното деноноќие статистиката на минситерството за здравство вели дека се починати 39 лица. Станува збор за 39 семејства завиени во црно. Неспособноста на Филипче и Заев чини животи Филипче ќе остане запаметен како гробар на граѓаните, велат од партијата ВМРО-ДПМНЕ.

„Филипче прогнозираше дека ќе има околу две илјади заболени, а сега има скоро 4.600 починати лица од корона.

Ова е резултат на неспособноста да се организира здравствениот систем. Ова е резултат на неспособноста да се набават навреме  и доволно вакцини. не само што треба да замине, Филипче ќе одговара“, истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

Незабележливите разлики во нашето однесување кои се дел од психолошката манипулација на социјалните мрежи се предизвикани од надзорниот капитализам и ја нарушуваат демократската култура и личната автономија.

повеќе

После десетици години се решава холдингот, неданочните давачки и царинските тарифи значајни за бизнисот.

повеќе

Целиот свет гледа на 2021 година како на година на заздравување на економијата.

повеќе