Граѓаните да бидат совесни во период на коронавирусот

КАМ маркет: Не претерувајте со купување, треба да пазарат и по вас

Управата на „Кам маркети“ апелира до граѓаните на совесност при купувањето намирници. Неконтролираното купување, кое, како резултат на стравот од коронавирусот, се појави деновиве, може да доведе до привремено затворање на нашите маркети, велат од КАМ.

Известувањето во целост: 

„Шарената револуција“ беше енергија и граѓански порив за промени. Малку застранивме.

повеќе

Државниот врв на Србија, вклучително и група лекари кои ја предводат борбата против ширењето на вирусот корона, во најмала рака го игнорираа влошувањето сè додека не заврши гласањето.

повеќе

Како Босна и Херцеговина се справи и се уште се справува со кризата предизвикана од пандемијата? Зошто немавме единствен кризен штаб на ниво на држава? 

повеќе