Таравари: Со автомобилот на братот на заменик директор на финансиска полиција се распродаваат наркотици

Градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари уште еднаш обвини дека пред неколку месеци со колата на братот на заменик директорот на финансиката полиција, кој е инспектор во МВР Тетово, се распродавале наркотици во Тетово.

„Новиот заменик директор на финансиска полиција, по професија е борач, а пред неколку месеци со колата на неговиот брат, кој е инспектор во МВР Тетово, се распродаваа наркотици во Тетово, и нормално случајот немаше разрешница“, напиша Таравари на својот Фејсбук профил.

 

Интеграциите и буџетски субвенционираната економија и социјала се проектираните теми на кампањата на власта за претстојните избори.

повеќе

Третманот и плаќањето на работникот од кого зависи целиот производствен систем, треба да биде на прво место кај државата и работодавачот. 

повеќе

Дали верувате дека до ова дереџе се дојде за една ноќ, еден месец, една година? Вистината е дека години се потребни за таков пад.

повеќе