Денот на Републиката

Шекеринска: Да ја градиме иднината заедно, Илинден и АСНОМ се за заедништво

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска преку Фејсбук упати честитка до македонските граѓани по повод државниот празник Илинден.

„Ние сме уникатен мозаик од култури, традиции и вредности, кој ја гарантира нашата европска иднина. Нам заедништвото како наследство ни е оставено во Крушевскиот манифест. Илинден и АСНОМ се за заедништво, не за поделби. Да ја градиме иднината заедно! Честит Илинден!“, напиша Шекеринска.

 

Плаќањето на вработените на час наместо месечно помага да се зголеми нивната плата со тоа што ќе се вреднува работното време поефикасно.

повеќе

Нема пазар доколку нема информации. Дајте ги информациите за пазарот на грозје.

повеќе