СДСМ: Мицкоски е поголем лажго и од Груевски

Политиканството и партискиот маркетинг за Мицкоски се поважни од здравјето на граѓаните. Мицкоски е поголем лажго и од Никола Груевски, излегува на прес конференции за да не каже ништо, го интересира само неговата партиска фотелја, велат од СДСМ.

„Во време кога целиот свет, целата држава и сите институции беспоштедно се борат против коронавирусот, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ се впрегнати во дневна политика полна со лажни вести, невистини и празни обвинување. Очајнички обиди да добијат политички поен на маката на граѓаните и државата. Таквото несериозно, неодговорно и срамно однесување е невидено во домашната но и светската политика“, истакнуваат од СДСМ.

Во повеќето земји во развој, ковид-19 предизвикува економски ураган.

повеќе

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе