СДСМ: Ефикасноста на МВР денеска ја видовме на дело

Таман помисливме дека ВМРО-ДПМНЕ го допрела дното и не може да падне пониско денеска нова брука, ново незнење од оваа очајна партија, 

„Ниту некој му избегал на МВР ниту она што го наведува ВМРО-ДПМНЕ има врска со реалноста.

Осамен во белиот дворец, губнитикот Мицкоски не може да ја види реалноста.

МВР денеска експресно пронајде лице и го спроведе на издржување мерка притвор, откако претходно од надлежна институција добило известување дека го нема во судот.

Тоа е демонстрација на ефикасноста на МВР на дело.

Законско постапување и ефикасност се непознати теми за ВМРО-ДПМНЕ.

Разбираме дека ВМРО-ДПМНЕ има проблем со засиленото спроведување на правдата но, нека се навикнат, почитување на законите, ред, правда и дициплина мора да има“, истакнуваат од СДСМ.

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе

За државата Македонија, Македонците се посебен народ со повеќевековна традиција, кои зборуваат, творат, се радуваат и тагуваат на македонски јазик, веќе со векови, во и надвор од територијата на нашата држава.

повеќе