Почна средбата Пендаровски-Мицкоски

Претседателот Стево Пендаровски го прими претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Најавено е дека на средбата ќе се разговара за настаните на 27 април 2017 година и можно повторување на судскиот процес и за политичко-економската ситуација во Македонија. По завршувањето на средбата следуваат ијзјави.

Што правите министерке, кога ќе посетите еден приватен или државен иниверзитет за да видите што навистина се случува.

повеќе

Узурпацијата на јавниот простор како камен за сопнување на граѓанскиот активизам.

повеќе

Паузата во борбата против коронавирусот, бизнисот ја користи за свое преструктуирање и за непосредни контакти со компаниите кои беа запоставени во изминатиот период.

повеќе