Пиштол и тврди предмети кон демонстрантите

Група од неколку лица со тврди предмети фрлаа по демонстрантите кои се движеа преку мостот „Гоце Делчев“ кон Министерството за надворешни работи. Се фрлаа столици, дрвени палети... Во медиумите е објавена фотографија на која се гледаат лица со пиштол во рака и група луѓе со стаклени шишиња и тврди предмети. 

Здруженост, сплотеност и поврзаност на луѓе, друштва, организации и институции кон една заедничка цел или поради заедничка причина. 

повеќе

Неколку години при здрав разум сакаат да ни наметнат и да нѐ убедат дека со соседна Бугарија сме имале заедничка историја. 

повеќе

Деновиве во Комората пристигна нацрт-концептот за даночни реформи, кој треба да претставува основа за јавна расправа во наредниот период.

повеќе