Пак „бомба“, Заев зборува дека во партијата луѓето на Бранко Црвенковски веќе немаат влијание

Во разговор во кој наводно се препознава гласот на Зоран Заев со непознато лице, се слуша како зборува дека ја презел партијата од Бранко Црвенковски и дека тие веќе немаат никакво влијание. Оваа аудиоснимка се појави денеска на каналот „Бране капитал“ на Јутјуб.

Разговорот најверојатно се води некаде на отворено, а во втората снимка Заев наводно зборува дека има капитал од 8,5 милиони евра.

Овогодинешниот процес во одлучување по конкурсот за финансирање на проекти за игран филм е селективен, корумпиран и компромитиран,

повеќе

Во споредба со 2019 година, просечното време поминато на социјалните медиуми во 2020 година се зголеми за рекордни 100% на сите платформи.

повеќе

Ковид-19 може да нѐ научи битни лекции за животот - дека почитта кон другите човечки суштества не е во честа која им ја даваме со пружање рака и тапкање по грбот, туку во суштинската грижа за нивната добробит и здравје.

повеќе